Risotto de Xampinyons

rissoto 2

Ingredients i preparació:

  • 150 gr arròs arborio
  • 150 gr de xampinyons
  • 1 ceba
  • 60 gr formatge parmesà
  • 60-80 gr de mantega
  • 60 ml crema de llet
  • 800 ml caldo de carn
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre
  • julivert per decorar

Abans de començar, escalfem el caldo en una cassola o al microones. Retirem les tiges dels xampinyons i tallem els barrets en 6 trianglets cada un

Posem una paella al foc i hi posem una nou de mantega, hi afegim la ceba picadeta i molt fina i els xampinyons. Remenem i salem, si fos necessari, hi afegim una mica més de mantega. Afegim l’arròs i anem afegim cassons de caldo calent, mica a mica segons l’arròs el vagi necessitant, i no parem de remenar.

Quan l’arròs estigui apunt, hi afegirem la crema de llet i seguirem remenant. Hi afegim una mica més de mantega i el formatge parmesà ratllat. Retirem del foc i seguim movent fins que tinguem l’arròs al punt que vulguem. Deixem que reposi i ja es pot menjar.

Bon profit!

risotto

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: