Escuma de maduixes amb iogurt

Ingredients per un sifó de mig litre:

  • 500 gr de maduixes
  • 80 gr de sucre
  • 100 ml d’aigua
  • 2 gr de gelatina (làmina)
  • 2 iogurts naturals

Posem les maduixes amb el sucre al microones durant 20 minuts a meitat de potència. Les maduixes les posarem netes i talladetes en trossets. Passats els 20 minuts s’hauran desfet i serà una massa força líquida.

Les triturem i les passem per un colador xino. Mentre posarem a remull la gelatina perquè es vagi estovant. També escalfarem els 100ml d’aigua.

Un cop colades les maduixes, hi afegim la gelatina ben escorreguda i l’aigua calenta. Ho remenem tot bé i ho introduirem al sifó, tanquem, hi posem dues carregues i agitem. Ho deixem a la nevera com a mínim tres hores, com més estona ho deixem millor sortirà l’escuma. Abans de servir, tornar a agitar bé i servir amb el sifó ben vertical.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: