Segurament tots hem sentit a parlar dels Macarons, i més ara que estan molt de moda i quasi totes les pastisseries en tenen. Són uns dolços tradicions francesos, una especie de galeta farcida de crema. Estan fetes de clara d’ou, ametlla molta, sucre glass i sucre normal.
Jo ja fa uns mesos vaig fer-ne a casa, per ser la primera vegada em van quedar molt bé. Els vaig fer de color rosa-vermell i farcits de ganache de xocolata.
Però l’altre dia vaig veure que al Gadgets & Cuina (una botiga de Barcelona que tenen de tot per la cuina!) feien un taller on ensenyaven com fer macarons i alguns consells perquè surtin perfectes, i m’hi vaig apuntar. La veritat és que és força fàcil fer-los, i sobretot ara que la marca Lékué ha tret una tapet per poder-los fer de manera més fàcil.
Ara que ja tinc el tapet, la recepta i els consells ja puc tornar a fer-los, a veure com em quedaran aquesta vegada…
Font: Gadgets & Cuina i Lékué