Piruletes de pernil dolç i formatge

Aquestes Piruletes són facilíssimes de fer i el seu resultat és molt positiu, a tothom agraden!

Ingredients i Preparació:

  • una placa de “hojaldre” o pasta fullada en làmines
  • llesques de pernil dolç
  • llesques de formatge

Comencem estirant la placa amb un rodet, haurem de posar farina a la base de treball perquè la pasta de full no s’hi enganxi. Un cop estirada, hi posem una capa de pernil dolç i a sobre una capa de formatge i ho enrotllem fins aconseguir un cilindre  ben consistent.

Tallem en porcions el rotllet, més o menys d’un dit, i un cop tallat i afegim una brotxeta, aquesta pot ser curta o llarga o sense brotxeta, al gust del consumidor, o del material que tinguem a casa. Un cop muntada la piruleta, li donem forma rodoneta i la col·loquem en una placa de forn amb paper.

Abans d’enfornar, li donarem una capa amb ou batut, per donar-li color i un toc cruixent, i ho posem al forn, prèviament escalfat, durant uns 10 o 15 minuts a 180º (va en funció del forn de cadascú).

I ja està preparat per menjar! Bon Profit!

Advertisements

One comment

  1. a casa meva això es conegut com els roller’s, els fem també d’espinacs amb formatge i llom (amb tall mooolt prim eehh) amb formatge… som molt de formatge nosaltres 😛 queden graciosos així per un cumple tan xulos 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: