Butiburguer

IMAG0183

Aquest entrepà és d’allò més fàcil de fer. Normalment mengem hamburgueses, ja siguin de porc, vedella, pollastre, gall d’indi… però amb botifarra també és possible fer una bona hamburguesa, només es tracta de donar-li forma d’hamburguesa, d’aquí li ve el nom de butiburguer. Us aconsello provar-ho, és boníssim.

Ingredients i preparació:

  • pa d’hamburguesa
  • botifarra
  • formatge

IMAG0381

Comencem desmuntant la botifarra i donant-li forma d’hamburguesa. La passem per la paella fins que estigui cuita. Un cop feta, ja podem muntar el nostre entrepà. Hi posem el formatge i ja està apunt per menjar!

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: