Coca de llardons i pinyons

IMAG0402

Us deixo una coca molt bona i molt ràpida de fer.

Ingredients i preparació per una coca:

  • 1 placa de pasta de full (millor fresca, es treballa millor)
  • 100 gr de llardons
  • 100 gr de sucre
  • 50 gr de pinyons
  • canyella en pols

Triturem els llardons juntament amb el sucre i la canyella.

Estirem la massa de pasta de full, afegim en una part el triturat de llardons, sucre i canyella. Dobleguem la massa per la meitat i l’estirem bé amb el corró.

Posem la coca sobre una safata de forn, a sobre hi posem el sucre, barrejat amb una mica d’aigua, i els pinyons.

Ho posem al forn prèviament escalfat a 180º durant 20 minuts o fins que estigui cuita.

Espero que us agradi, bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: