Arròs Basmati amb pollastre i salsa de soja

Aquest plat tant es pot fer com a tapa o com a plat principal. L’arròs basmati és un dels arrossos aromàtics més consumits, és de gra llarg i fi i es caracteritza per la seva aroma i sobretot pel seu sabor.

IMG_4223

Ingredients i preparació:

250 gr d’arròs basmati

aigua

sal

oli d’oliva

salsa de soja

pinyons

pit de pollastre

ceba

pastanaga

Comencem preparant l’arròs, aquest el podeu fer o a la manera tradicional o amb la Thermomix. La cocció és d’uns 20 minuts, de totes maneres, en el paquet, el fabricant ho indicarà.

Seguim preparant un sofregit amb la ceba i la pastanaga ratllada. Quan estigui dauradet hi afegim el pit de pollastre tallat a tires. Quan ja està quasi tot cuit, hi afegim un parell de c/s de salsa de soja i remenem bé.

A part, torrem els pinyons i els afegim al pollastre amb verdures i soja, juntament amb l’arròs. Remenem bé i ja ho podem servir.

És un plat molt fàcil i ràpid de fer, i el resultat és molt bo. Us aconsello provar-ho. Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: