Filet de llom amb crosta

IMAG0652

Ingredients i preparació:

Filet de porc sencer

paté

tires de bacó

Pernil dolç

Formatge

pasta de full

1 ou

sèsam per decorar

El filet el podem preparar o bé sencer o bé tallat a porcions individuals, jo en aquest cas ho he fet individual, ja que era per dos, però també és pot embolicar tota la peça sencera, en el cas de ser més gent.

Comencem tallant (si el fem amb porcions individuals) i marcant el filet amb una paella amb un xic d’oli. Ha de quedar marcar per tots els cantons.

IMAG0650

Després l’untem amb paté i l’emboliquem, jo en aquest cas hi he posat bacó, pernil dolç i formatge, però li podem posar el que vulguem, també podem substituir el paté per salsa romesco o formatge d’untar, això el que farà és que el filet ens quedi més sucós i no tant sec.

IMAG0651

L’emboliquem bé amb la pasta de full, ho pintem amb ou batut i tirem sèsam per sobre, per decorar.

Després ja el podem posar al forn, pre-escalfat a 180º durant uns 30 minuts o fins que veiem que la pasta de full està ben torradeta.

IMAG0653

Aquest és un plat molt senzill de fer, fins i tot podem deixar preparat quasi tot el plat unes hores abans, ja marcat i muntat amb la pasta de full, i posar-lo al forn uns 30 o 40 minuts abans de servir. Us animo a provar-ho i bon profit!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: