Esferes de Mango

IMAG0785-1-1

Ingredients i preparació:

per les esferes de mango:

  • 250 gr de puré de mango
  • 250 gr d’aigua
  • 1,8 gr d’algin
  • 1,3 gr de citras

pel bany de calcic:

  • 6,5 gr de calcic
  • 1 litre d’aigua

Per les esferes de mango, comencem triturant el citras amb l’aigua amb l’ajuda d’una batedora. Hi afegim l’algin i seguim triturant. Ho posem al foc fins que arrenqui el bull, sense deixar de remenar. Deixar refredar a temperatura ambient i un cop fred afegir el puré de mango i barrejar. Reservar.

Preparem el bany de calcic, per això barregem l’aigua amb el calcic amb l’ajuda d’una batedora, posem la mescla en un recipient que ens permeti aconseguir una altura d’uns 5 cm.

Ara ja podem preparar les esferes, per això i amb l’ajuda d’una cullera posem la mescla de mango en el bany de calcic. Els deixem durant dos minuts, els traiem i els posem en el bany d’aigua neta. Els escorrim sobre paper absorbent procurant que no es trenquin.

IMAG0782IMAG0783IMAG0784

Per presentar-ho, o bé ho podem posar en culleretes individuals, o bé sobre un quadrat de formatge fresc , o bé sobre un gotet de postres.

presentacio mangoesferif

Font: Albert i Ferran Adrià

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: