Esferes de xocolata

IMAG0787

Ingredients i preparació:

  • 100 gr de xarop de xocolata
  • 100 gr d’aigua
  • 4 gr de xocolata en pols
  • 2 gr d’algin
  • 4 gr de calcic
  • 400 gr d’aigua

Comencem barrejant l’aigua i l’algin, ben triturat, després hi afegim el xarop de xocolata i la xocolata en pols, seguim batent sense aixecar la batedora perquè no entri aigua. Ho deixem reposar.

Barregem bé el calcic amb l’aigua, fins que quedi ben integrat. Preparem un altre recipient amb el bany d’aigua neta.

Amb l’ajuda d’una cullera o d’un biberó, comencem a fer boletes i les posem al bany de calcic, transcorreguts 2 minuts les passem al bany d’aigua neta i les escorrem amb molta cura sobre paper absorbent.

IMAG0786

Font: lacocinainnova

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: