Croissanets de xocolata

IMAG1048

Aquesta recepta de croissanets de xocolata és molt fàcil i ràpid de fer, a més, estan boníssims!

Ingredients i Preparació per 16 croissanets:

  • 1 placa de pasta de full
  • Perles de xocolata
  • Nutella
  • Almívar
  • Sucre

Comencem estirant el full, el dividim horitzontalment en dues parts i verticalment en quatre parts. Dividim cada rectangle en dos triangles.

IMAG1033IMAG1034

A cada triangle hi posem una culleradeta de nutella o unes perles de xocolata, en funció del que ens agradi més.

IMAG1037IMAG1040

Un cop posada la xocolata, enrotllem cada triangle, amb molta cura, i li anem donant forma de croissanet.

IMAG1043

Ho anem col·locant en una safata de forn, pre-escalfem el forn a 180º, pintem els croissanets amb almívar i espolvoregem sucre per sobre. Ho posem al forn durant uns 12 o 15 minuts, o fins que estiguin ben dauradets.

IMAG1044

Esperem uns minuts a que es refredin, i ja els poden tastar. Bon profit!

IMAG1045

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: