Muffins de xocolata i castanyes

IMAG1144

Aquesta recepta és ideal per aquests dies de tardor, ja que les castanyes són un producte de temporada i fins i tot podem aprofitar aquelles que ens van sobrar de la Castanyada.

Ingredients:

  • 240 gr de castanyes pelades
  • 140 gr de farina de rebosteria
  • 110 gr de sucre
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de llevat Royal
  • 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
  • 1 culleradeta de sal
  • 3 cullerades soperes de cacau pur
  • 115 ml de llet + 1 cullerades soperes de llet
  • 75 ml d’oli d’oliva
  • perles de xocolata

IMAG1141

Preparació:

Comencem preparant les castanyes, els hi retirem la primera pell, la més dura. Les posem en un cassó, les cobrim amb el 115 ml de llet i les fem bullir durant uns 20 minuts. S’ha de vigilar que les castanyes no s’enganxin o vigilar que no ens quedem sense llet, sinó es podrien enganxar i cremar. Passats els 20 minuts, les retirem del foc, i les pelem en calent.

Afegim les dues cullerades soperes de llet i les triturem, ha de quedar un puré espès. Al puré hi afegim l’ou, el sucre i l’oli i ho batem bé. En un bol a part tamisem la farina, el llevat, el cacau, el bicarbonat i la sal i ho barregem bé. Ho barregem al puré anterior i li afegim les perles de xocolata. Omplim els motlles fins a 3/4 i ho posem al forn pre escalfat a 180ºC durant 15 o 20 minuts.

IMAG1142

IMAG1138

Font: Jengibre y Canela

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: